E-DERGİMİZ 6. SAYISIYLA SİZLERLE!

E-DERGİMİZ 6. SAYISIYLA SİZLERLE!

Dergi Minik Yayınlandı!

22.10.2021 293

Okul Rehberlik Servisimiz tarafından hazırlanan e-dergimizin 6.sayısı çıktı!

 

Değerli Velilerimiz;

Hem sizlere hem de öğrencilerimize yeni eğitim öğretim yılında daha fazla dokunabilmek   adına geçen yıl başlattığımız e-dergi serimizin 6. sayısıyla yine sizlerle birlikteyiz.

 

"Dergi Minik" adıyla çıkardığımız bu dergimizde "Çocuklarda Psikolojik Sağlamlık" konusunu sizler için detaylı bir şekilde inceledik.

 

Ayrıca dergimizde ailece ev ortamında uygulayabileceğiniz eğlenceli etkinliklerden bulmacalara, boyama egzersizlerinden bilmecelere kadar zengin içeriklerde yer almaktadır.

 

Bu zorlu dönemde psikolojik sağlamlığımızın güçlenmesi dileğiyle...

Dergi Minik'i indirmek için TIKLAYINIZ

 

Eğitimle kalın, sağlıkla kalın...

REHBERLİK SERVİSİ

 

KAYNAKÇA

Çaykuş, E.T., & Çaykuş, T.M. (2020). Covid-19 pandemi sürecinde çocuklarınpsikolojik dayanıklılığını güçlendirme yolları: Ailelere, öğretmenlere ve ruh sağlığı uzmanlarına öneriler.

Avrasya Sosyal ve Ekonomi Araştırmaları Dergisi, 7(5), 95-113.

Akar, A., &Aktan, T.(2020). Psikolojik Sağlamlık Tutum Beceri Ölçeğinin (PSTBÖ) Uyarlaması:Geçerlik güvenirlik çalışması

Seçkin, Ş., & Hasanoğlu, A. (2016). Çocukta Rezilyans: Esneklik ve Toparlanabilme Becerisi. Remzi Kitabevi. Yonca Kanburoğlu web sitesi blogu

Türkiye Çocuk ve Genç Psikiyatrisi Derneği. Covıd-19 salgını sırasında aile, çocuk ve ergenlere yönelik psikososyal ve ruhsal destek rehberi.